Handmatig

Verstuur handmatig elke gewenste e-mail of sms met een betaallink.

Handig dashboard

Het online dashboard van PayByLink werkt intuïtief. Je kunt eenvoudig en snel selecteren uit de vele opties die het platform biedt. Hoe je een bericht wilt versturen, wanneer je een bericht wilt versturen, in welke taal je een bericht wilt versturen, hoe vaak je herinneringen wilt versturen, zijn zo maar een paar van de vele mogelijkheden waaruit je kunt kiezen. Je kunt per bericht elke gewenste keuze maken. Je kunt natuurlijk ook van de door jou gekozen default keuzes gebruikmaken. Dan is het bericht helemaal snel verstuurd.

manual-convenient-dashboard
manually send message

Bericht versturen

Een bericht met een betaallink verstuur je direct vanuit PayByLink als e-mail of sms. Hierbij kun je gebruik maken van de standaard berichten die in PayByLink beschikbaar zijn. Of je kiest een van je zelfgemaakte e-mailtemplates die nauwkeurig zijn afgestemd op de boodschap die je wilt overbrengen. Een andere mogelijkheid is om de betaallink te versturen via je eigen e-mailprogramma of bijvoorbeeld via WhatsApp, Messenger of Skype. Hiervoor heeft PayByLink een handige ‘copy & paste’ functie om de betaallink te kopiëren.

Geldigheidsduur betaallink

In het dashboard van PayByLink bepaal je zelf de geldigheidsduur van de betaallink. Zo kun je deze afstemmen op elke specifieke situatie. Bij aanbiedingen, last minutes of beperkt beschikbare producten of diensten, kan een korte geldigheidsduur handig zijn. Denk hierbij bijvoorbeeld aan hotelkamerreserveringen of aan toegangstickets voor evenementen. Een betaallink kan enkele minuten, uren, dagen, weken of zelfs maand geldig zijn. Dat bepaal je zelf. En wordt er na het verlopen van de geldigheidsduur toch nog op de betaallink geklikt, dan wordt een door jou bepaalde boodschap getoond. Zo blijf je in contact met je klant.

manual-validity-payment-link

More information on PayByLink

Can you can do that in the way that suits you best: by e-mail, by text message or by using a QR-code.
Send your requests manually, through mobile POS, in a batch or automated through an API.